Välbehövd massage i Fosie inbokad

Hejsan på er

Idag har jag ringt och bokat in mig på en massage i Fosie i nästa vecka för jag känner att jag verkligen behöver det. Jag har jobbat ganska mycket det sista och lite grann glömt av att ta hand om mig själv. Andra saker har kommit först och känts viktigare just då, men det är en dålig prioritering för hälsan är viktigast. Utan hälsan är ingenting annat något värt och när man tillfälligt glömmer av det så brukar kroppen påminna en och ge signaler som blir starkare och tydligare tills vi lyssnar.

Massage är ett bra sätt att ta hand om sig tycker jag, för det har så många effekter som gynnar hälsan på olika sätt. Förutom att ge avkoppling under själva behandlingen så kan det hjälpa för bättre sömn och att man känner sig mer balanserad i både kropp och sinne. I alla fall när man går och får sådan massage som jag gör. Jag gillar inte när det är för hårdhänt eller man trycker och behandlar för djupt utan mår bättre av lite mer spa-aktig massage som mest är för välbehag. Men det är olika vad man gillar och vad man känner hjälper just dig så klart.

Förutom att ha bokat tid för behandling så har jag även skrivit ett litet schema för nästa vecka där jag avsatt och planerat in tid för meditation efter jobbet. Det hade säkert kunnat vara bra att göra det på morgonen egentligen, men den ambitionen har jag haft förut och det märkte jag att det inte fungerade för mig. Man få ju försöka hitta rimliga mål utefter en själv och då vet jag att det är större chans att det blir gjort om jag planerar in det på eftermiddagarna. Hoppas ni har en riktigt fin dag och att ni tar hand om er!

Du gillar kanske också...