Underbart med fotmassage

Det är underbart med fotmassage eftersom det är en av de bästa sakerna som du kan göra för dina fötter. Det hjälper inte bara till att slappna av och koppla bort, men det är också bra för din cirkulation och muskelspänningar. Det är också en bra idé att använda en massagematta när du ger dig själv en fotmassage eftersom det gör det mer behagligt. Du kan hitta dessa på de flesta apotek och online. Se till att du köper en som passar dina fötter och inte för stor eller för liten. Du vill också se till att den är gjord av bra material så att den inte kommer att skada dina fötter. När du har hittat en matta som fungerar för dig, placerar du bara din fot på den och låt den göra sitt jobb. Det tar bara några minuter innan du börjar känna avslappningen och cirkulationen i dina fötter. Fotmassage är en av de bästa sakerna som du kan göra för dig själv och dina fötter, så se till att du tar hand om dem på bästa möjliga sätt.

Ska du lyxa till det ännu mera så kan du gå till en fotsalong och få massage, jag har varit på ett företag här i Mörrum och fått fotmassage, det var det härligaste och mest avkopplande jag gjort! Så rekommenderar det starkt.

Kom ihåg att dina fötter utsätts för stora belastningar dag efter dag, de ska ju bära oss genom dagen och många har jobb som gör att man får ont i fötterna. Så ge dem lite kärlek och omtanke, de förtjänar det! Det finns inget bättre än avslappnande fotmassage. 😉

PS: Jag har precis köpt ett nytt fotbad, den är helt fantastisk! Så nu ska jag stoppa ner fötterna, sätta på lite avslappnande musik och bara njuta en stund!

Du gillar kanske också...