Healing i närheten av Huddinge

Hej alla fina följare!

Idag vill jag tipsa er som är öppna och nyfikna på olika välgörande behandlingsmetoder att testa healing. Flera av mina följare är väl insatta i vad det är, men kanske inte alla. Om man som jag bor i Huddinge eller i närheten så tycker jag man kan boka sig hos GML Reconnective Healing.

Gunnel är en fantastiskt varm och välkomnande kvinna som tar så väl han dom en. Det märks att hon har en passion för det hon jobbar med och att hon känner att detta är hennes livsuppgift att hjälpa människor med healing.

För er som inte testat och som tror att det bara är bluff och båg eller hör till de som tycker om allt flummigt och alternativt, så har ni fått helt fel uppfattning. Det här är en behandlingsmetod som fungerar väldigt effektivt mot stress och spänningar, man återfår kontakt med sin inre kärna och kraft. Efteråt känner man sig både avslappnad och samtidigt påfylld med ny energi. Det är ju verkligen något som så många skulle behöva idag. Vi behöver bli bättre på att ta hand om oss och vår hälsa och använda de tekniker och metoder som finns för att reducera stress som ju i längden är farligt för oss.

Att allting är energi går liksom inte att förneka och med healing får du hjälp att rena bort blockerade energier, sådant som hindrar din cirkulation och kroppens egna läkningsprocesser. När man släpper på detta och rensar bort dem så kommer din kropp att tacka dig och du kommer att känna skillnad. Vad som också är bra att veta är att healing idag är godkänt för friskvård vilket är väldigt bra. Så om du känner dig trött, stressad eller spänd i kroppen. Eller om du har värk eller sömnsvårigheter, så kan healing vara just det som du behöver!

Du gillar kanske också...